Partneri

  • hp
  • Microsoft
  • cisco partner
  • Dell
  • Lenovo

ISO9001 standard

ISO9001

Polisa kvaliteta je zvanična odluka menadžmenta koja je blisko povezana sa poslovnim i marketinškim planom s jedne strane i potrebama korisnika s druge strane. Polisa kvaliteta se poštuje i sledi na svim nivoima i od strane svih zaposlenih. Svakom zaposlenom licu je potreban merljiv cilj ka kome će svojim radom stremiti.

Odluke o sistemu kvaliteta se donose na osnovu evidentiranih podataka a podobnost i efektivnost sistema se redovno revidiraju i procenjuju.

Evidencija treba da pokaže kako i gde su sirovine i proizvodi obrađeni kako bi proizvodnja i problemi mogli biti praćeni do njihovog izvora.

Morate odrediti potrebe korisnika i napraviti sistem za komunikaciju sa korisnicima o informacijama vezanim za proizvode, pitanja, kontakte, narudžbine, „fidbek“ i žalbe.

Prilikom razvoja novih proizvoda, potreban je plan svih faza razvoja koji obuhvata adekvatno testiranje u svakoj fazi. Potrebno je da testirate i dokumentujete da li proizvod ispunjava projektovane i regulatorne uslove, kao i korisničke potrebe.

Potrebno je da redovno ispitujete radni učinak kroz unutrašnju reviziju i sastanke. Odredite da li sistem kvaliteta radi i kako se može unaprediti. Rešite dotadašnje probleme i potencijalne probleme. Vodite evidenciju ovih aktivnosti i donešenih odluka, pratite njihovu efikasnost (napomena: potrebna Vam je dokumentovana procedura radi unutrašnjih revizija).

Takođe su Vam dokumetovane procedure potrebne za bavljenje stvarnim i potencijalnim ne-podobnostima (problemima koji ukljućuju dobavljače ili korisnike, ili unutrašnje probleme). Postarajte se da niko ne koristi loš proizvod, odredite šta Vam je činiti sa lošim proizvodom, nađite i rešite izvor problema i vodite evidenciju kako bi je koristili kao sredstvo za poboljšanje sistema.

Izvor Wikipedia


IT Usluge

computer systems

Implementacija i održavanje računarskih sistema i mreža

Implementacija računarskih sistema na hardware-skom nivou uz koje nudimo nekoliko nivoa održavanja. Projektovanje, instalacija i održavanje računarskih mreža na pasivnom i aktivnom nivou

it pros

Iznajmljivanje radne snage za IT potrebe poslodavaca

Veritas za potrebe svojih korisnika nudi uslugu iznajmljivanja opreme i radne snage. Iznajmljivanje može biti kratkoročno, vezano za specifičan događaj (prezentaciju, konferenciju...), a može...

consulting

IT consulting

Konsultacije oko projektovanja i implementacije IT rešenja (mreže, backup, radne stanice, printeri, serveri, …)

Sve cene na webshop-u su iskazane u dinarima. PDV je uračunat u cenu. Veritas d.o.o. se potrudio da svi artikli budu prikazani sa ispravnim nazivima, specifikacijama, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su svi podaci na ovom sajtu u potpunosti ispravni.

Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Trenutnu raspoloživost možete proveriti pozivajući telefon naše firme 018/512-772 ili slanjem upita na e-mail: webshop@veritasnis.com.

go to top help