Partneri

  • hp
  • Microsoft
  • cisco partner
  • Dell
  • Lenovo

ISO9001 standard

iso9001

Aktuelno

Servis laptopova svih brendova!

Ono što nas razlikuje od većine drugih servisa laptopova je insistiranje na kvalitetu!

Vršimo servisiranje najpoznatijih brendova laptopova: HP, Lenovo, Dell, Toshiba, Asus, Fujitsu, Acer, MSI, Apple ...

Veritas servis radi za Vas: dijagnostiku kvara, čišćenje laptopa, zamenu ekrana (najveći izbor svih vrsta ekrana za sve laptopove po najpovoljnijim cenama!), popravku ili zamenu priključaka za napajanje, zamenu hard diskova i optičkih uređaja, zamenu ili dodavanje RAM memorije, popravku grafičkih čipova i čipseta, popravku punjača, zamenu tastatura, touchpad-ova itd.

Naši prijatelji

Sve cene na webshop-u su iskazane u dinarima. PDV je uračunat u cenu. Veritas d.o.o. se potrudio da svi artikli budu prikazani sa ispravnim nazivima, specifikacijama, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su svi podaci na ovom sajtu u potpunosti ispravni.

Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Trenutnu raspoloživost možete proveriti pozivajući telefon naše firme 018/512-772 ili slanjem upita na e-mail: webshop@veritasnis.com.

go to top help