Partneri

  • hp
  • Microsoft
  • cisco partner
  • Dell
  • Lenovo

ISO9001 standard

iso9001

Aktuelno

Servis laptopova svih brendova!

Servis laptopova svih brendova!

Ono što nas razlikuje od većine drugih servisa laptopova je insistiranje na kvalitetu!

Vršimo servisiranje najpoznatijih brendova laptopova: HP, Lenovo, Dell, Toshiba, Asus, Fujitsu, Acer, MSI, Apple ...

Veritas servis radi za Vas: dijagnostiku kvara, čišćenje laptopa, zamenu ekrana (najveći izbor svih vrsta ekrana za sve laptopove po najpovoljnijim cenama!), popravku ili zamenu priključaka za napajanje, zamenu hard diskova i optičkih uređaja, zamenu ili dodavanje RAM memorije, popravku grafičkih čipova i čipseta, popravku punjača, zamenu tastatura, touchpad-ova itd.

Naši prijatelji

Sve cene na webshop-u su iskazane u dinarima. PDV je uračunat u cenu. Veritas d.o.o. se potrudio da svi artikli budu prikazani sa ispravnim nazivima, specifikacijama, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su svi podaci na ovom sajtu u potpunosti ispravni.

Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Trenutnu raspoloživost možete proveriti pozivajući telefon naše firme 018/512-772 ili slanjem upita na e-mail: webshop@veritasnis.com.

go to top help