Partneri

  • cisco partner
  • HP Enterprise
  • hp
  • Microsoft
  • Dell
  • Lenovo

ISO STANDARDI

iso9001

Cisco CCNA

CCNA

Cisco i Cisco CCNA?

Cisco je kompanija koja je svojim rešenjima postala broj 1 u oblasti umrežavanja. Danas mrežni uređaji ove kompanije pokrivaju više od 80% svetskog tržista. Ukoliko želite da budete shvaćeni ozbiljno kao “Sistem inžinjer”, Cisco sertifikati vam to mogu omogućiti.

Prvi korak ka sticanju Cisco serifikata je CCNA (Cisco Certified Network Assocciate) ispit. Ovaj ispit Vas uvodi u koncepte mrežnih tehnologija na kojima se oslanja funkcionisanje Interneta.

CISCO sertifikati su namenjeni mrežnim profesionalcima koji žele bolji posao sa većom satisfakcijom.

Na CCNA kursu pored velikog teorijskog znanja, koje je neophodno da bi se upravljalo CISCO opremom, steći ćete i veliko praktično znanje jer smo Vam omogućili da laboratorijske vežbe izvodite na najsavremenijoj CISCO opremi u ovom delu Srbije.

Bez obzira da li ste prodavac koji se bavi prodajom CISCO opreme ili mrežni profesionalac koji želi da upravlja opremom, CCNA je prvi u nizu CISCO sertifikata na Vašem putu ka uspešnoj karijeri.

Zašto CCNA?

Kompanija Cisco je danas, zahvaljujući izuzetnom napredku u oblasti mrežne infrastrukture postala kompanija sa najvećim kredibilitetom u svetu.

To je kompanija koja pokriva više od 80% svetskog trzišta svojim rešenjima, pa se stoga i nameće potreba za visoko obučenim sistem inžinjerima, koji će uspešno moći da implementiraju i rukuju ovom naprednom i kompleksnom opremom.

Kome je namenjen CCNA?

Mrežnim inženjerima koji konfigurišu i održavaju mreže.

Individualcima koji žele da dobiju CCNA sertifikat.

Menadžerima i prodavcima kojima je potrebno praktično znanje o modernim mrežama.


IT Usluge

computer systems

Implementacija i održavanje računarskih sistema i mreža

Implementacija računarskih sistema na hardware-skom nivou uz koje nudimo nekoliko nivoa održavanja. Projektovanje, instalacija i održavanje računarskih mreža na pasivnom i aktivnom nivou

it pros

Iznajmljivanje radne snage za IT potrebe poslodavaca

Veritas za potrebe svojih korisnika nudi uslugu iznajmljivanja opreme i radne snage. Iznajmljivanje može biti kratkoročno, vezano za specifičan događaj (prezentaciju, konferenciju...), a može...

consulting

IT consulting

Konsultacije oko projektovanja i implementacije IT rešenja (mreže, backup, radne stanice, printeri, serveri, …)

go to top help