Partneri

  • cisco partner
  • HP Enterprise
  • hp
  • Microsoft
  • Dell
  • Lenovo

ISO STANDARDI

iso9001

ECDL

ECDL

Šta je ECDL?

ECDL je međunarodno priznata potvrda informatičke pismenosti, koja garantuje vlasniku poznavanje rada na računaru prema ECDL normi.

Zbog velikog uspeha koji je ECDL postigao u Evropi, program je proširen na celi svet pod nazivom, ICDL International Computer Driving Licence.

Pri registraciji kandidata za pohađanje ECDL kursa on/ona dobija INDEX – SKILL CARD zvanični dokument u kojem se evidentira njegov ostvareni napredak u znanju i ovladavanju veštinama ECDL programa.

Kome je namenjen ECDL?

ECDL sertifikat odgovara osobama koje žele da nauče ili već rade poslove gde koriste računar kao osnovno ili pomoćno sredstvo za rad. Obzirom da se danas za obavljenje bilo kog posla podrazumeva korišćenje računara, to znači da je ECDL praktično potreban svima.

Dobijanjem ECDL sertifikata, polaznik demonstrira da poseduje sve veštine neophodne za uspešno vladanje Microsoft operativnim sistemima kao i Office alatima.


IT Usluge

computer systems

Implementacija i održavanje računarskih sistema i mreža

Implementacija računarskih sistema na hardware-skom nivou uz koje nudimo nekoliko nivoa održavanja. Projektovanje, instalacija i održavanje računarskih mreža na pasivnom i aktivnom nivou

it pros

Iznajmljivanje radne snage za IT potrebe poslodavaca

Veritas za potrebe svojih korisnika nudi uslugu iznajmljivanja opreme i radne snage. Iznajmljivanje može biti kratkoročno, vezano za specifičan događaj (prezentaciju, konferenciju...), a može...

consulting

IT consulting

Konsultacije oko projektovanja i implementacije IT rešenja (mreže, backup, radne stanice, printeri, serveri, …)

go to top help