Partneri

  • hp
  • Microsoft
  • cisco partner
  • Dell
  • Lenovo

ISO9001 standard

iso9001

Microsoft MCSE

MCSE

Šta je MCSE?

Program je namenjen polaznicima koji žele da steknu Microsoft Certified Systems Engineer zvanje za Windows Server 2012.

MCSE zvanje je najviši sertifikat za profesionalce koji analiziraju poslovne zahteve i dizajniraju i implementiraju infrastrukturu za poslovna rešenja bazirana na Windows 2012 platformi i Microsoft server softveru.

Zvanje MCSE je jedna od najšire prihvaćenih titula u računarskoj industriji, zvanje za kojim vlada visoka potražnja.

Sticanjem MCSE titule, osoba demonstrira da poseduje veštine neophodne da vodi organizaciju kroz uspešan dizajn, implementaciju i administraciju najnaprednijih Microsoft Windows platformi i Microsoft server proizvoda.

Kome je namenjen MCSE?

Profesionalcima u informatičkoj tehnologiji koji analiziraju poslovne i tehničke zahteve i projektuju i implementiraju infrastrukturu za poslovna rešenja zasnovana na operativnom sistemu Microsoft Windows.


IT Usluge

computer systems

Implementacija i održavanje računarskih sistema i mreža

Implementacija računarskih sistema na hardware-skom nivou uz koje nudimo nekoliko nivoa održavanja. Projektovanje, instalacija i održavanje računarskih mreža na pasivnom i aktivnom nivou

it pros

Iznajmljivanje radne snage za IT potrebe poslodavaca

Veritas za potrebe svojih korisnika nudi uslugu iznajmljivanja opreme i radne snage. Iznajmljivanje može biti kratkoročno, vezano za specifičan događaj (prezentaciju, konferenciju...), a može...

consulting

IT consulting

Konsultacije oko projektovanja i implementacije IT rešenja (mreže, backup, radne stanice, printeri, serveri, …)

Naši prijatelji

Sve cene na webshop-u su iskazane u dinarima. PDV je uračunat u cenu. Veritas d.o.o. se potrudio da svi artikli budu prikazani sa ispravnim nazivima, specifikacijama, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su svi podaci na ovom sajtu u potpunosti ispravni.

Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Trenutnu raspoloživost možete proveriti pozivajući telefon naše firme 018/512-772 ili slanjem upita na e-mail: webshop@veritasnis.com.

go to top help